maanantai 18. kesäkuuta 2012

Viimeinen merkintä Prahasta

UUU tulipa dramaattinen otsikko, mutta tottahan tuo on. Piru vie. Tekis oikeestaan mieli jättää tää merkintä vaan tähän, koska olo on aika tyhjä. Mihin hemmettiin tää kevät katos, kysyn vaan? Muutin uuteen kaupunkiin, sain uusia kavereita, opiskelin, kävin muissakin Euroopan maissa, mutta silti tuntuu, että koko kevät on vaan kadonnu jonneki kaiken tän melskeen kanssa.
48 tunnin päästä oon Kausalassa kotona.

Viikonloppuna pakkasin, kävin legomuseossa, ostin vikat tuliaiset ja bailasin. Ollut aikamoiset hellesäät tässä pari päivää, ehkä vähän harmittaa, että tääkin päivä meni lähinnä siivotessa ja pakatessa. Tavaraa on mukana 20 kiloa enemmän kuin tullessa, onneks mun varauksessa Norwegianille oli jostain syystä 2x20kg matkalaukut. Soitin vielä lentoyhtiöllä kolme kertaa (neuroosi joo) ja varmistin, että tämä todella pitää paikkaansa. Huomenna kirjaudun Hostivarilta ulos, ja vietän viimeisen päivän kaupungilla ja yön suomityttöjen kämpällä.


Nyt ei meinaa tekstiä oikein syntyä, pää on aika tyhjä. Kirjoitan juhannuksen jälkeen tyhjentävän loppumerkinnän ja vähän Kroatian reissusta. Over and out, kiitos Praha.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti